הוספת האות י לשם שלי

הרב גלעד שטראוס הרב גלעד שטראוס 05/03/23 19:11 יב באדר התשפג

שאלה

שלום, שמי ת. ל.

אני בת 36 רווקה.

לפני חודשיים עברתי אירוע רפואי לא פשוט ומאז אני חושבת להוסיף את האות י' לשם שלי.

אשמח לשמוע את דעתך בנושא.

תשובה

בס"ד

שלום רב,

אני לא תומך בשינוי שם כפעולה סתמית.

עם זאת אני מבין שלפעמים מרגישים צורך בשינוי עמוק ויסודי שאליו נלווה גם שינוי שם.

תהליך כזה צריך לתכנן באופן יסודי ועמוק - לא רק שינוי השם אלא שינוי רחב ומשמעותי ששינוי השם הוא רק חלק קטן ממנו.

עולה מדברי שלא יתכן להשיב על נושא כל כך משמעותי בכמה משפטים במייל.

את צריכה למצוא ולהתקרב אל רב או רבנית שידריכו וילוו אותך בתהליך - בעזרתם תבררי גם את שינוי השם.