שלום בית

חדשות כיפה הרב דוד לוי 08/03/23 00:30 טו באדר התשפג

שאלה

שלום לכבוד הרב ,

רציתי לשאול ,

בעל שלא עושה כלום

יושן מאוחר קם מתי שבא שלו

מפריע לאישה לישון בלילה האישה לא יכולה לקום בבוקר לפרנס כמו שצריך .

מתי שאני קמה בבוקר להתרגן להתלבש , להכין דברים וכו' ... צועק שאני מפריע לו לישון שאני מתארגנת אפילו לשתות אני לא יכולה כי הרעש של הקומקום מפריע לו .

חושב שנימצא עדיין חיי רווקות .

ניסיתי את כל הדרכים כלום לא עוזר ולא מונע אותו כלום כל בוקר אותו סיפור חוזר על עצמו .

ואני מסבירה לו אני מתארגנת מה אתה רוצה שאני לא יזוז מעיף אותי בקיצור מהבית אומר לי תצאי מהבית את מפריע לי תני לי לישון

זה נשמע הזוי ולא מציאותי אבל זאת האמת .

האמת אפשר להמשיך ככה חיי נישואין עם בן אדם כזה חושב שהוא עדיין רווק?

או שזה ללכתת לרבנות לסיים ?

כולם ניסו להסביר לו הוא חייב לשנות את עצמו והוא רק מתעצבן לא מקשיב בקול אף אחד.

מה הרב מציע בכזה מצב לעשות ?

תודה רבה על התשובה

תשובה

שלום לך,

את מתארת מצב קשה ביותר.

ברור שאת במצוקה, גם בלי לשמוע את הצד שלו.

כדי לייעץ לך צריך לדעת כמה זמן אתם נשואים ? כמה ילדים יש לכם ?

מה עיסוקו בחיים , ומה עיסוקך.

ייתכן שיש לו בעיה שצריכה טיפול, בגילך לא בטוח שאת יכולה להמתין עד שיילך לטיפול אם בכלל ילך

לשיחה יותר רצינית תתקשרי אלי הביתה 098987548

בהצלחה

דוד לוי