אתה מבין

הרב גלעד שטראוס הרב גלעד שטראוס 20/02/23 20:55 כט בשבט התשפג

שאלה

אתה מבין אני מצאתי אתר כזה לא משנה כתוב שם איך לזמן את לילית משהו כמו כתוב שם משהו באנגלית מלכת השדים למה לי לא להפוך אותה ושאר השדים לאלים שלי כלומר להפר את הברית עם האל התנכי?

תשובה

בס"ד

שלום רב,

כמו בכל צעד בחיים - יש לך בחירה חופשית. אלהים רוצה שהאדם יבחר את דרכו אליו, לכן הוא לא מונע מהאדם לבחור גם בדברים אחרים שמרחיקים מאלוהים.

אני לא מבין בשדים וכד', אבל בגלל השאלה שלך, חיפשתי קישור שמסביר את העניין: https://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4627086,00.html