חלום על הכלבה שלי שהופכת לילדה שתהיה לי

הרב אבנר פורת הרב אבנר פורת 20/02/23 10:20 כט בשבט התשפג

שאלה

חלמתי שאני הולכת בתוך מים והכלבה שלי מאחורי אחר כך היא נפצעה ודיממה וכשלקחתי אותה היא הפכה לילדה קטנה עם חורים מדממים בגוף ואחרי ששטפתי אותה הכל עבר.

תשובה

שלום

באופן כללי מקובל היום לומר שהחלומות שלנו הם לא סימנים מלמעלה, אלא תוצאה של מחשבות ותת הכרה שיוצאים החוצה בחלום.

נפש האדם היא דבר כל כך מורכב ועמוק, שקשה מאוד לדעת מאיזה חוויות ומחשבות מהעבר הקרוב או הרחוק החלומות וכל פרטיהם נובעים.

חלומות שווא ידברו.

אם אדם קם מוטרד מחלום, יש מקום לעשות הטבת חלום כפי שמופיע בחלק מהסידורים.

אין לך מה לדאוג.

כל טוב