צניעות …

הרב יובל שרלו הרב יובל שרלו 12/01/23 14:51 יט בטבת התשפג

שאלה

היי לרב, רציתי לשאול שאלה לגבי לבוש צנוע, אני בחורה מסורתית אני שמה חצאיות עד הברך וגם ארוכות לפעמים , שמה חולצות עד המרפק אבל כן איזור בית החזה לפעמים פתוח.. אני גם לא שמה גרביונים .. בקיצור שמעתי מאיזה רב שאם לא צנועים מאה אחוז אז זה נחשב שאני מחטיאה וזה חטא ואין כזה דבר למעלה חצאי מצווה.. זה נכון?אז כל ההשתדלות שלי לחינם?

תשובה

שלום וברכה

אני לא נוהג להיכנס למדידת צניעות אצל נשים. זה תפקיד של נשים.

אבל כן יכול להציע לך לא לחיות לפי העיקרון של או מאה אחוזים או כלום.

כל תיקון וכל התקדמות היא מבורכת.

ולגבי אורחות הצניעות עצמן - שאלי נשים.

כל טוב