פירוש חלום

הרב יובל שרלו הרב יובל שרלו 09/01/23 10:21 טז בטבת התשפג

שאלה

שלום,

היום בלילה חלמתי חלום- בחלום הייתי תחת כיפת השמיים והרגשתי שמישהו מושך אותי מהשמיים ומנסה לקרב אותי אליו, ראיתי מלמטה את האנשים שמנסים לתפוס לי את הרגליים כדי שלא ימשכו אותי למעלה. הייתה אווירה מלחיצה. כשהתעוררתי בבהלה ראיתי שהשעה 2:45. לא יודעת האם יש משמעות אבל אשמח לשמוע

תשובה

שלום וברכה

פותרת החלומות הטובה ביותר עבורך היא…את.

נסי להיזכר מה הרגשת בחלום עצמו, אילו תחושות התעוררו בך, מה נפתח בך ומה נסגר בך באותה זמן, ועל ידי דרך זו את תגלי בעצמך מה החלום הזה אומר לך ואומר עלייך.

ו״כל החלומות הולכים אחר הפה״, כלומר: הפיתרון שלך עצמך הוא שיקבע את מה שלמעשה החלום מבשר.

כל טוב ושמחה