כשרות בדיעבד לאבקת חלבון ולאבקת שייק ירוק

הרב יובל שרלו הרב יובל שרלו 21/12/22 09:16 כז בכסלו התשפג

שאלה

שלום הרב,

תודה רבה על זמנך!! זה ממש מדהים שאפשר לקבל מענה הלכתי באינטרנט.

חשוב לי לציין שאני מקפיד לאכול כשר אבל אני לא מקפיד לאכול דברים עם כשרות וגם מה שכשר בדיעבד מבחינתי בסדר.

אשמח לדעת אם מותר לצרוך (גם בדיעבד) אבקת חלבון ואבקת שייק ירוק ללא כשרות.

הרכיבים של אבקת החלבון:

Whey protein isolate

Milk protein isolate

Bacillus coagulans (LBSC),

Bifidobacterium animalis subsp. Lactis (BSO1),

Lactibacillus rhhamnosus (LRO6), Bifidobacterium bifidum (BBO1), Bifidobacterium longum (BLO3), Lactobacillus acidophilus (LAO2), Lactobacillus casei (LCO3), Streptococcus thermophilus (YO8), Natual flavors, cane sugar, salt, sunflower lecithin, Monk fruit extract, cocoa ,magnesium sulfate, high puritysteviol glycosides, silica, thickener blend (guar gum, xantham gum, carrageenan), milk

הרכיבים של אבקת השייק הם רק פירות, ירקות ושורשים טחונים ובנוסף: Silica, guar gum, sunflower lecithin, high purity steviol glycosides

שוב תודה רבה!

תשובה

שלום וברכה

לצערי, לא בקיא בתחום.

כל טוב