לשנות/ להוסיף שם

הרב אבנר פורת הרב אבנר פורת 13/12/22 15:15 יט בכסלו התשפג

שאלה

שלום,

ילדתי בת בשם **. לאחרונה אני שוקלת להוסיף לה שם נוסף. היא מתעצבנת מאוד בקלות ועל כל דבר היא עומדת על שלה למרות גילה הקטן. חשבתי להוסיף שם שטיפה ישרה לה רוגע.

תשובה

שלום

אינני חושב שמה שישפיע יהיה השם הנוסף.

מה שחשוב זה היחס והחינוך שלכם.

יש ילדים עם כל מיני סוגים של אופי, והתפקיד שלנו זה להשתדל להיות הורים טובים כפי אופיינו וכפי השתדלותנו.

בעיקר בעיקר להשתדל כמה שיותר להשרות בבית אווירה של נחת, שמחה ואהבה. זה מה שהיא הכי צריכה בשלב הזה.

אם יש צורך, אפשר ורצוי לפנות לבעלי מקצוע מהתחום הרגשי שמתמחים בתינוקות כדי לקבל כלים.

כל טוב