לקיחת תרופה לטיפול בעוררות מינית

הרב יובל שרלו הרב יובל שרלו 12/12/22 08:59 יח בכסלו התשפג

שאלה

שלום רב,

ב"ה אני בריא והבעיה המתוארת הינה לצורך ידיעה בהלכה.

ככלל, במידה וישנה הפרעה בעוררות מינית אצל הגבר - האם מותר ליטול תרופות לטיפול בהפרעה, או שיש צורך לקבל אישור רב?

האם יש הבדל בין גבר נשוי לשאינו נשוי לעניין זה, שהרי גבר שאינו נשוי ממילא נדרש להמנע.

תודה רבה.

יוסי

תשובה

שלום וברכה

תרופות אלה, כמובן בהמלצת רופא, הן מבורכות מאוד בקשר הזוגי, ואין צורך בהיתר מיוחד להם, כי אם בני הזוג הם היודעים האם התרופות האלה מיטיבות איתם אם לאוו.

ומובן מאליו שאין לנוטלם בשום אופן כאשר אין מערכת זוגית למימוש הקשר המיני. זה ממש התגרות ביצר.

כל טוב