דעותיו של הרב מיכאל אברהם

חדשות כיפה רבני מכון התורה והארץ 10/12/22 23:29 טז בכסלו התשפג

שאלה

יצא לי לעיין בדברי הרב מיכאל אברהם מספר לא מבוטל של שעות, כמו כן ראיתי שקיימת ביקרות נוקבת נגדו. אני מאוד שמח שהוא לוקח כל ביקרות בצורה לגיטימית. אבל קשה לי להעריך האם דעותיו של הרב הם בגבולות הקונצנזוס האורתודוקסי. אני סבור שהוא חושב כך. אבל בעקבות דברים השנויים במחלקות שהרב אומר…

רציתי לדעת האם הקונצנזוס הדתי האורתודוקסי עדיין חושב שדעותיו של הרב מיכאל אברהם לגיטימיות?

תשובה

בס"ד

שלום וברכה

אינני מכיר את דעותיו היטב, כך שאינני יכול להגיב. בכל מקרה יש ספרות מקורית שיש לה מסורות נאמנה, ואותה כדאי ללמוד מכיוון שיש לה בית אב. .

יהודה הלוי עמיחי

מכון התורה והארץ