הוצאת זרע לבטלה

חדשות כיפה רבני מכון התורה והארץ 24/11/22 23:15 ל בחשון התשפג

שאלה

שלום הרב

אני לא ממש יודע איך לכתוב את זה אבל אני כבר הרבה זמן מוציא זרע לבטלה ואני לא יודע איך להפסיק ולהוציא את היצר הרע מממני ואני ממש מנסה לחזור בתשובה בכל כולי ורציתי לשאול איך אני חוזר בתשובה ומוציא ממני את היצר הרע

תשובה

בס"ד

שלום וברכה

תשובה נעשית מתוך אהבת ד' ולא מיראת העונש. כדי לבוא לידי אהבת ד' עם כל בעיות של ז"ל יש ללמוד היטב את הספר של הרב יהושע שפירא ראש ישיבת רמת גן, שם הספר הוא אשיב ממצולות, אפשר להשיג בישיבת רמת גן.

חודש מבורך ושבת שלום

יהודה הלוי עמיחי

מכון התורה והארץ