חתונה

חדשות כיפה רבני מכון התורה והארץ 15/11/22 14:19 כא בחשון התשפג

שאלה

שלום רב,

ב"ה התארסתי ואנחנו רוצים לקבוע תאריך לחתונה, עם מי אפשר להתייעץ לגבי תאריך על מנת שיהיה מתאים?

בנוסף לכך, בקשר להדרכת כלות, האם ההדרכה שמקבלים דרך הרבנות מספיקה או שכדאי להעמיק ולהירשם לקורס פרטני? (חשוב לי ללמוד את הדברים לעומק על מנת שנשמור בעז"ה על טהרת המשפחה בדרך הטובה ביותר, לכן חשוב לי לדעת האם הקורס דרך הרבנות הוא בסיסי ומותאם לכל הנשים או שגם כן הוא מעמיק)

תודה מראש.

תשובה

בס"ד

שלום וברכה

מזל טוב לאירוסיכם

הקורס של הרבנות הוא בסיסי. רצוי ללמוד עם אברכית שיודעת היטב את הנושא של טהרת המשפחה. כמו כן לקבל ממנה גם לגבי חיי זוגיות בינכם, לכך צריך לימוד פרטני. היא גם תוכל לתאם לכם את התאריך המתאים מבחינתם.

בברכת התורה והארץ

יהודה הלוי עמיחי

מכון התורה והארץ