אתה אומר

הרב גלעד שטראוס הרב גלעד שטראוס 03/11/22 19:52 ט בחשון התשפג

שאלה

אתה אומר שהנביאים גם שנאו מי שמתפלל הרבה ולא מתקן את דרכיו כמו אלו שצמים ביום כיפור אבל חוטאים כל השנה לזה אתה מתכוון אתה גם כן אומר אולי הבן אדם הזה מאמין חלקית זה פשוט נראה כמו בדיחה למה בכלל להתפלל אם אתה לא תשתפר אף פעם

תשובה

בס"ד

שלום רב,

אני סבור שאדם צריך לבחון את עצמו בשאלות הנכונות שאתה מעלה: איך הצום שלי בכיפור? איך התפילה שלי? והלימוד תורה שלי לפני ד'?

אבל לא לשפוט אחרים בנושאים אלו.