לאן להתקדם?

הרב אבנר פורת הרב אבנר פורת 18/10/22 08:32 כג בתשרי התשפג

שאלה

שלום כבוד הרב ,

חזרתי בתשובה לפני שנתיים והספקתי להתקדם לא מעט בענייני הלכה/תפילה אבל לאחרונה אני מרגיש תקוע במקום מבחינת הדת - אני לא מצליח ללמוד דברים חדשים כמו משנה/גמרא ואני לא יודע מאיפה להתחיל בכלל - אני מדי שבוע קורא על פרשת השבוע אבל לא מעבר לזה - אשמח לעזרה,

תודה מראש

תשובה

שלום אח יקר

אשריך אשריך על כל מה שזכית להשיג ולהתקדם עד היום.

אין לך מושג כמה זה נפלא ועד כמה הקב"ה שמח בך.

אני חושב שמה שאתה צריך זה ליווי.

צריך להתחבר לאיזשהו רב או מישהו תורני שיוכל לסייע ולהדריך באופן פרטני איך להתחיל לקנות עוד מדרגות בלימוד תורה.

הכי טוב היה להיות מחובר למקום שמותאם לאנשים שנמצאים יחסית בתחילת הדרך מבחינת לימוד תורה, כמו למשל מכון מאיר או מדרשת זיו בירושלים (ויש כמובן עוד מקומות).

אם אתה צריך סיוע במציאת מקום כזה או דמות כזו, תכתוב לי בבקשה את מקום מגוריך ואנסה לסייע.

כל טוב