שינוי שם

חדשות כיפה הרב אבנר בן יוסף 23/10/22 13:54 כח בתשרי התשפג

שאלה

שלום רב, לאחי קוראים גדי לפני שנים רבי דויד אבוחצירא הוסיף י לגידי אבל אחי לא עשה נתינת שם, אחי סובל כבר שנים רבות מחיים קשים מאוד, עוני מחפיר, גרושין,עצבים חובות ממש נאחס חי ברחוב במלחמות עם אבא אחי טוען שנאנס בילדותו עד שהגיע לגיל בר מצווה,אני מאוד רוצה שאחי יחליף את השם ושם המשפחה כדי לנתק אותי מהאונס לחלוטין וגם לשנות את גורלו, קראתי שבמקרים קיצוניים כדאי לשנות שם ומקום בנוסף אחי כבר מוכרז כנכה 40 אחוז נפשי אחי הוא אדם לא מאורגן הכל בלאגן סביבו מצד שני אין כמו הלב שלו בעולם אדם של חסר ואהבת הבריות לאחי ישחמשה ילדים,אשמח אם הרב יוכל להדריך האם להחליף שם ואלו שמות ממולצים וכיצד מבצעים זאת תודה מראש לכבוד הרב

תשובה

שלום וברכה,

מפני שפניתם בעניין לכבוד הרב דוד אבוחצירא שליט"א, אני ממליץ מאוד לשוב ולפנות אל הרב בשאלתכם, איה הוא ינחה אתכם בדרך הנכונה.

בשורות טובות