יוצאת עם בחור מתוסבך

הרב גלעד שטראוס הרב גלעד שטראוס 12/10/22 07:32 יז בתשרי התשפג

שאלה

שלום כבוד הרב,

הכירו לי בחור דתי בן 35, יצאנו מספר פגישות, בפגישות הראשונות התחיל טוב אבל מרגישה שהוא קצת מתוסבך עם עצמו, אני מרגישה שהפגישות שלנו זה יותר כמו חקירה והוא יותר מידי חוקר את עולם הזוגיות במקום להתרכז בכאן ועכשיו ובפגישות שלנו, הוא עושה הרבה התבודדויות וזה רק מחזק לי שאולי הוא לא מספיק שלם עם מי שהוא, בזמן הפגישות שלנו הוא הרבה בפלאפון ואני לא רגילה לזה…זה פחות מכבד בעיניי, הוא טוען שהוא כן רוצה קשר רציני אבל אני לא ככ מרגישה את זה מימנו…

איך באמת אפשר להמשיך מכאן? אני לא רוצה להתעסק בשינוי קו מחשבה של בחור בגיל 35, איך אני אדע האם הוא באמת רציני לגביי?

תודה

תשובה

בס"ד

שלום רב,

יש כאן תמונה חלקית מסוימת. לכן אני ממליץ לך להתייעץ עם חברות, הם ההורים ועוד מי שיכול לסייע לך להבין את המצב ולבדוק היטב את ההתאמה. לא נכון יהיה לפעול רק לפי חוות דעת שלי שבהכרח אינה מדויקת.

מכל מקום, חוות דעתי לפי מה שאת מתארת כאן: את צודקת ולא כדאי להמשיך.