תשובות באתר כיפה

חדשות כיפה הרב שמואל אליהו 23/01/02 04:18 י בשבט התשסב

שאלה

שאלות אלו נשאלו ע"י תלמידי בכיתה ט בישיבה התיכונית אור עציון במסגרת שיעור אמונה המשולב עם גלישה באתרי היהדות. אודה לך אם תתייחס לשאלות אלו. תודה ויישר כח,

מחנך הכיתה אליסף גרמן.

תשובה

בס"ד

לאליסף שלום

יש באתר השאלות המגיעות אלי עשרות שאלות ממתינות ונוספות כל יום, אינני יודע להבחין מהיכן הם מגיעות.

אתה יכול לעיין בתשובות הנשלחות ויכול לראות תשובות קצרות ותשובות ארוכות. למשל שתי שאלות בשבוע האחרון על "נגיעה בבנות" - אחת נענתה במילה אחת שניה נענתה בשלוש מאות מילים.
השוני הוא כמובן בסגנון השאלה.
לפעמים גם במספר השאלות המחכות לתשובה
לפעמים גם בעייפות.

לכן...
אם תכתוב לי מה שם "כותרת השאלה" - אדע לאיזו שאלות אתה מתכוון.
והאם כוונתך לענות יותר בהרחבה או להתיחס למשהו מסוים - כתוב לי.

בהצלחה מרובה
לכם ולכל התלמידים