תשובה על הפלה

חדשות כיפה הרב שמואל אליהו 05/02/06 20:42 ז בשבט התשסו

שאלה

שלום, אני בת 23 ונשואה מזה 5 חודשים ומאוד רוצה להיכנס להריון,עליי לציין שלצערי עברתי הפלה מלאכותית לפני 3 שנים, ואני מאוד מפחדת שזה ישפיע לרעה על ניסיוני להכנס להריון,אני יודעת שזה מאוד מוקדם לשאול אך האם תוכל לתת לנו עצה כיצד אפשר להיקלט מהר יותר,וכמו כן הייתי רוצה לשאול כיצד אוכל לכפר על מה שעשיתי אני מאוד לחוצה וזה מטריד אותי מאוד,ואני מנסה שלא להילחץ, יש לי אמונה אך זה מאכזב אותי כל פעם לצפות ולהתאכזב,אודה לך מאוד אם תעזרו לי

תשובה

בס"ד

את צריכה לעשות תיקון על מה שעברת. לדעתי התיקון הוא בשני דברים.

[א] קבלי על עצמך לא לעשות דבר כל כך חמור פעם נוספת הפלה היא נטילת חיים של עובר. ואת צריכה להבין את משמעות הענין. ולקבל על עצמך לא לעשות כן בשום מחיר ובשום מצב.

[ב] להשפיע על אחרות שרוצות להפיל את העובר שלהן - לא לעשות כן. כאן תהיה התקנה שלך. עובר תחת עובר!

תקבלי על עצמך לעשות את התשובה הזאת תעשי אפילו אחרי שתפקדי בעזרת ה'.

ואני מברך אותך שבעזרת ה' ה' יברך אותך בבן בריא ושלם ומהר.