תרומה לשיחרור יונתן פולארד?

חדשות כיפה הרב שמואל אליהו 17/09/03 09:50 כ באלול התשסג

שאלה

היה לנו בבי"ס קופת צדקה של עזר מציון ועכשיו בזמן האחרון יש גם קופת צדקה לעמותה למען שיחרור יונתן פולארד אני למדתי שפידיון שבויים קודם לצדקה אבל מצד שני זה לא ממש ישיר לשיחררו של יונתן ארה"ב לא מבקשת כופר על יונתן אז אני לא יודע מה עדיף אין לי בדרך כלל בכיס לשניהם אז מה לעשות?

תשובה

בס"ד

הפעולות למען יונתן פולארד בסופו של דבר משפיעות על הממשלה, וכשממשלת ישראל תלחץ חזק - ארה"ב תשחרר אותו.
יש ערך גדול לתרומות הללו ורק צריך לראות שהן מגיעות למקום הנכון.

למעשה:
תרום לשניהם כיוון שעניי עירך קודמים ופדיון שבויים קודם, ולכן תן פעם לפה ופעם לפה.