תרומה לחיילי צהל

חדשות כיפה הרב שמואל אליהו 17/08/03 16:19 יט באב התשסג

שאלה

בס"ד

לכבוד הרב שמואל אליהו שליט"א

אנא מימך היות ואספנו במגבית מיוחדת סכום ניכבד עבור חיילי צבא הגנה לישראל אני מעוניין לדעת למי להעביר את הכסף כאשר אוכל להיות סמוך ובטוח שהכל כשורה אנא צרף טלפון. הסכום מיועד אך ורק לרווחת החיילים

בברכה

,,,,,

רומא איטליה

תשובה

בס"ד

סליחה על האיחור - יש כאן מאות שאלות ועד שאני מגיע לכל השאלות לוקח זמן. בכל מקרה אם הבעיה עדין קיימת ואם הכסף עדיין אצלכם אתה יכול להעביר אותו לרבנות צבאית של פיקוד צפון שיעשו בזה פעולות רווחה לחיילים.

יש בצפת חבורה שעושה שבתות עיון לחיילים - נופש בצפת שבה אפשר להתוודע ליהדות ולרוחניות ולעצמך.

הפעולות הללו נעשות במחיר מינימום כדי לא להכביד על חיילים נשואים שממילא הם תורמים בכל יכולתם לעם ישראל ואנחנו רוצים להקל עליהם ולעשות להם את השבת כמה שיותר יפה. בכל מקרה נותנים להם הרבה יותר מהעלות של השבת וזה ממומן בכסף של אוהבי ישראל שרוצים בכך.

אם תרצו - תוכלו לממן ולקדם עוד פעולות כאלו. תתקשר אלי בטלפון או באימייל ואחבר אותך לחבורה נפלאה זו.

בכבוד רב
ובהצלחה