תפילה לשלום המדינה אחרי עמונה

חדשות כיפה הרב שמואל אליהו 02/02/06 19:44 ד בשבט התשסו

שאלה

שבת לפנינו, עמונה מאחורינו, האם נמשיך להתפלל לראשיה שריה ויועציה???

עד מתי נגיש את הלחי השניה?

מתי נשכיל להתחבר לחרדים? ברור לכולם שאת הדירות בקרית ספר איש לא יהרוס...

אני מעונינת לקבל תשובה מהרב שמואל אליהו.

תודה

תשובה

בס"ד

אף פעם לא אמרתי "תפילה לשלום המדינה" בנוסח שמודפס בסידורים. זה לא ענין עקרוני. פשוט לא אומרים את זה בבתי הכנסת שבהם אני מתפלל. לא רגילים.

אני בהחלט מתפלל כל יום בכל תפילה על עם ישראל. על צבא ישראל. על כל אחד ואחד מעם ישראל שילך בדרך נכונה בין אם הוא מנקה רחובות ובין אם הוא ראש ממשלה. כולם צריכים ללכת בדרך טובה ובודאי מי שחיי אחרים בידיו.

בודאי אם אני מתנגד לדרכו וחושב שהוא גורם נזק לעם ישראל - צריך להתפלל שיחזור בתשובה.

https://www.kipa.co.il/ask/show.asp?id=16001

והוא רחום יכפר עוון