תספורת עם נגיעה

חדשות כיפה הרב שי פירון 14/05/02 12:51 ג בסיון התשסב

שאלה

כבר הרבה זמן שרציתי להסתפר. אך עומדת בפני השאלה.. האם מותר להסתפר כאשר בן מספר ויש אפשרות שהוא יגע בלי כוונה. האם ללכת על זה?

(ראוי לציין כי בממקום בו אני גרה יש אך ורק ספרים הבנות מבצעות רק חלק מהעבודה..)

תודה מראש,

נירה

תשובה

ב"ה

שלומות!

ראוי ונכון להשתדל בכל לב שהמספר יהיה גבר ולא אישה אף שאין איסור מוחלט להסתפר אצל גבר.

העובדה שאינני מתייחס לכך בלשון איסור איננה מונעת מכולנו להתמודד עם הצורך למצוא דרך אחרת שבה התספורת תהיה מותרת לכל הדעות.

בברכה,

שי