שפתון

חדשות כיפה הרב שמואל זעפרני 23/07/02 21:34 יד באב התשסב

שאלה

כבוד הרב, שלום!

רכשתי שפתון עם מסנני קרינה לשפתיים יבשות וסדוקות, כשהגעתי הביתה נוכחתי לדעת שאין על האריזה שום אזכור לגבי כשרות המוצר, (שם המוצר:BLISTIC והוא נרכש ברשת מגה) קשה לי להאמין שהם יחזיקו משהו שהוא אינו כשר, חשובה לי דעתך, האם כדאי לי להשתמש במוצר?!

(המוצר מיוצר בארץ,תחת רישיון של חברה זרה)

תודה מראש,

עינת.

תשובה

שלום עינת,
אין להשתמש בשפתון ללא הכשר.

אם המוצר היה כשר,אין סיבה שלא היו מציינים זאת על האריזה.
אנו עדים,לצערנו,שישנם מוצרים מיובאים המונחים על המדפים של רשתות מסוימות ללא כשרות.

היות ומדובר ברשיון של חברה זרה,אני מציע לך לפנות למחלקת הכשרות הארצית ברבנות הראשית לישראל ולבדוק
את הכשרות לשפתון שרכשת.
בברכה וכל טוב
שמואל זעפרני