שיעורים בתל אביב

חדשות כיפה הרב שמואל אליהו 06/02/02 10:45 כד בשבט התשסב

שאלה

שלום כבוד הרב.

יש לי ידיד חילוני בעבודה, בשנות ה-40 לחייו, שהחל לאחרונה להתענין ביהדות, כיום הוא ממש חסר כל ידע ביהדות, ממש ללא שום רקע דתי ויהודי עוד מבית אביו ואף מבית הסב שלו.

לאחרונה חלה איזו "תזוזה" בענין אצלו.

שאלתי בעצם בשמו - היכן מתקיימים באזור המרכז (ת"א-ר"ג-פ"ת וכד') שעורים ו\או קורסים ביהדות, החל מהרמה הבסיסית ביותר, לאנשים שכאלה, כמובן, לפי רוח הרב קוק והדתיות הלאומית

בתודה מראש

ישראל.

תשובה

יש שיעורים בכמה מקומות להתקשר
לישראל זעירא - 050-519022
הרבה מיכה הלוי 03-6956710
ליזו - 053-356090
הם יכולו להפנות אותו לגרעין התורני בדרום תל אביב ובצפון תל אביב. שם יש הרבה שיעורי תורה ברמות שונות.

בהצלחה