שידוכין או לימודים

חדשות כיפה הרב שמואל אליהו 31/08/05 11:20 כו באב התשסה

שאלה

אני בחור הלומד בישיבת הסדר,השתחררתי מצה"ל משהו כמו שבועיים ואני חוזר לישיבה בר"ח. אני נמצא בשידוך 7 חודשים והחברה לוחצת מבחוץ שנתקדם ביחד לתהליכים רשמיים,אני חשבתי שיותר טוב שאני אחזור לישיבה להשתקע קצת ואז בעז"ה לדבר על תהליכים רשמיים מה לדעת הרב עליי לעשות??? חשובה לי מאוד דעת התורה מהבחינה ההלכתית בנושא הזה בתודה מראש...

תשובה

בס"ד

במקביל.

זה חשוב להתקדם בעניני החתונה.
אבל בכל מקרה זה לוקח חודש חודשים לפחות. אמור לה שבתקופה הזאת אתה לא מתעסק בענינים טכניים - רק מתחזק בלימוד על מנת לבנות את הבית שלכם חזק ומתוך תורה.
בודאי שהיא תבין את זה. ובודאי שיהיו פה ושם מקרים שתצטרך לצאת מהלימוד. אבל זה מספיק זמן לצלול לעומקה של תורה.

בהצלחה