שידוכים!

חדשות כיפה הרב שי פירון 05/05/02 15:01 כג באייר התשסב

שאלה

שלום וברכה!

רציתי לשאול אותך

אם אני רוצה לשדך למשהוא משהיא , מה צריכים להיות הדברים שאני צריכה לבדוק!?

בברכה

רעיה

תשובה

ב"ה

שלומות!

בדברים כגון אלה אין לבחון את הדברים על פי הכנה של דף תכונות תוך התאמת האחד לשני על פי הסעיפים המנויים בנייר העמדה שהכינות. אם את מכירה את שניהם, ללב, לתחושה, מקום מרכזי. אם ההכרות שלך עם שניהם יוצרת הרגשה שיש משהו קרוב בין שניהם - למה שלא תכירי בניהם?
ובכלל, צריך להזהר שלא לעשות עניין מכל מפגש. אם יש הרגשה שזה מתאים, שיפגשו. ואם לא מתאים - יפרדו!
לא צריך לעשות עבודת דוקטורט כדי להחליט אם זה מתאים או לא.
אבל אם את לא מכירה את שניהם, אז חשוב לברר משהו ביחס לתכונות הבסיסיות שלהם: מה הצפיות שלהם מהבחינה הרוחנית, איזה סוג של בן זוג הם רוצים. חשוב לברר מה הדרישות הבסיסיות שלהם ביחס לחיצוניות.

בברכה,

שי