שבת ועידה

חדשות כיפה הרב שי פירון 28/02/02 08:25 טז באדר התשסב

שאלה

בס"ד

לרב שלום וברכה!

בשבת פרשת כי תשא כל חניכי העזרא (חג"ס-הבוגרים)יצאו לשבת ועידה , עכשיו זה בנים ובנות ביחד באותו מקום, אבל היחידות נפרדות אבל הבנים והבנות מאוד קרובים בנין ליד בנין

האם כדאי לבת לצאת לשבת זאת למרות מהות השבת הזאת?

תשובה

ב"ה

שלום לך,

איך אוכל לענות לך מבלי להכיר אותך?
אם את שואלת האם פעילות כזו היא ראויה, תשובתי היא: כן!
שבתות אלה נוטעות בלב כולנו אמונה חזקה ונותנות לנו כוח להמשיך הלאה. לפעמים, לשבתות האלה יש משקל עצום. יש בהם תחושה של התעוררות גדולה ומשמעותית. לפי התיאור שלך, ההפרדה היא ראויה ונכונה. אבל, אם את מרגישה שאין זה מתאים לך, אם את מרגישה שזה לא הולם את תחושותיך, שתרגישי שם זרות, אז אל תסעי לשבת.

בברכה,

שי