קשר

חדשות כיפה צוות בית ההוראה 18/06/02 09:48 ח בתמוז התשסב

שאלה

קודם כל, תודה רבה מאוד שענית לי.

אני בא מבית בו אמי היא מבית דתי ואבי מבית חילוני לגמרי, ואני מעוני'ין לחזור

בתשובה.

במידה מסוי'ימת אני מצליח, אך יש וי'היו לי כמה שאלות בנושאי הלכה, שאין לי את

מי לשאול.

אני לא יכול ללכת לרב באיזור שלי כיוון שזה יגרום לאבי צער גדול מאוד (לא בגלל

שהוא לא סובלני לְדת, או משהו כזה, ח"ו. זה עני'ין מסובך מאוד).

האם כב' הרב יוכל לעזור לי בעני'ין זה? אני לא מתכוון לשלוח שאלות רבות כלל, רק

מִדי פעם לשאול כמה שאלות בודדות.

אודה מאוד לתשובתך.

תשובה

ראשית אני מברך אותך על החלטתך הברוכה ללכת בדרך האמת.
לו ציינת את אזור מגורך הייתי יכול לייעץ לך לפנות למסגרת או למספר רבנים שלאו דוקא מכירים את משפחתך.
בכל אופן עד אז אשמח ככל האפשר לענות על שאלותיך.
ויהי רצון שהקב"ה יקרב אותך לעבודתו וימלא כל משאלות לבך לטובה.