קשר בין בן לבת

חדשות כיפה הרב שי פירון 13/01/02 15:47 כט בטבת התשסב

שאלה

שלום לרב

אני בכתה י'

אם ישנה בת אשר אני מחבב, אך אני לא יודע את יחסי האמיתי אליה, האמת יש אפשרות כלשהו לשמור על הקשר לעתיד?

בתודה אשר

תשובה

ב"ה,

אשר.

למה לך להסתבך במציאות שאין לה שום היתר הלכתי ואינני מכיר דרך איך לחיות איתה לאורך זמן. ניסוח שאלתך מורה על כך שאתה נמצא במצב בו ניתן להפסיק את הקשר.
דרך אגב, זו גם שיטה בדוקה לדעת את יחסך אליה. הזמן הוא המבחן האמיתי ביותר לבדיקת היחס. אם בחלוף הזמן - תרגיש קרוב אליה וכך גם היא אליך, הרי שבבא העת תזכו למסד את הקשר ולתעל אותו למקומות רצויים.
בנתיים, נתק את הקשר. לא תצמח מזה ברכה. המשך לפתח את עצמך ובעז"ה תראה ברכה בכל מעשה ידיך.

בברכה,

שי