קשירת הציצית-דחוף מאוד מאוד!!!

חדשות כיפה הרב שי פירון 06/08/02 17:35 כח באב התשסב

שאלה

לכבוד הרב שלום!

אני אותו אחד ששאל על הפתיל תכלת של הרב שליט"א מראדזין ושמעתי שיש קשירה מיוחדת לפתיל תכלת.

ואם זה לא נכון האם מותר לי לעשות קשירה תמנית מהודרת לציצית (אני אשכנזי)?

ואם כן איפה אני יכול ללמוד אותה?

(ציצית זאת מיצוה שבעיני צריך להחמיר בה ואני מנסה להקפיד על מצוה זו ממש ולכן אני דואג גם שהיא תהייה יפה ומסודרת טוב וקשירה תמנית מהודרת היא ממש קשירה יפה)

בברכה זאבי.

תשובה

ב"ה

בכל מה שקשור לדרכי הקשירה מציע לך לפנות למשרדי הישיבה בגבעות, שם תוכל לקבל את כל הפרטים הנוגעים לדרכי הקשירה.

בברכה,

שי