ציוד צה''לי

חדשות כיפה הרב אייל קרים 12/08/02 21:14 ד באלול התשסב

שאלה

שאלתי מתחלקת לשניים:

כשהייתי בסדיר, לקחתי בלא רשות ציוד צבאי, כגון:סכין קומנדו, משקפת צבאית בגדי דגמ"ח וכו'. את הסכין קומדו נתתי כבר אז לקצין ששירת בסיירת שקד. את המשקפת נתתי לקצין אפסנאות ירא שמיים תוך שהוא מבטיח לי להחזי אותה למערכת הצה"לית.

א. האם עלי לחפש את אותם אלו שנתתי להם את הציוד הגנוב ולהחזיר אותו בעצמי? יש לציין שעבר זמן רב מאז.

ב. מה עם כל הציוד דגמ"ח שיש ברשותי ללא רשות צה"ל?

תשובה

מכיון שאין זה מעשי לאתר את הקצין והאפסנאי, ומאידך יש לתלות שהחזירו ציוד זה לרשות הצבא, איני רואה מה ניתן יותר מזה לעשות.