פניה פרטית

חדשות כיפה הרב שי פירון 10/06/02 16:57 ל בסיון התשסב

שאלה

בס"ד

שלום לרב הנכבד.

הרב ודאי זוכר את מכתבי בדואר אלקטרוני מלפני כחודשיים - שלושה בו סיפרתי על תהליך התשובה בו התחלתי בעיקר בזכות עיון בתשובות הרב לשאלות שונות.

לשמחתי, זכיתי להגיע במהלך חודש אייר לידי שמירת שבת כהלכתה ללא "הנחות" ו"צמצומים".

ברוך השם זכיתי להגיע לתיקון ליל שבועות.

חזרתי להניח תפילין מידי יום (הרצועה הקרועה עליה שאלתי את הרב לפני מספר שבועות הוחלפה ברוך השם אצל מי שמוסמך לטפל בתפילין).

אני מתפלל במנין את כל תפילות שבת ויו"ט ושחרית מידי יום, ובדרך כלל לא שוכח להתפלל מנחה ומעריב.

ובאופן כללי ברוך השם שחיזק בי יצר הטוב ועזר לי לשוב בתשובה ולהשתפר.

אני כמובן לא חלילה בגאווה וברור לי שיש לי עניינים רבים לשפר, ואני לומד כל יום לפחות פרק אחד בקיצוש"ע ומרבה בתלמוד תורה, לאחר שראיתי היטב איך מעשים אלו מקרבים אותי לתורה ולמצוות ומחזקים אותי בחינת "מצוה גוררת מצוה".

אני שוב מודה לרב שחיזק אותי מאוד בהסבריו ההגיוניים בנושאי צניעות ובנושאים רבים אחרים,

וכן לקב"ה יתברך שמו ששלחני אל מקום שליבי חפץ לשמוע.

לשמחתי, כל הסובבים אותי לרבות צדיקים נסתרים (מי שאינם חובשי כיפות) רק עודדו אותי ולא נתקלתי בשום תגובה עויינת או ניסיון לשכנע אותי "לחזור בשאלה".

אלא להיפך, רק אמרו לי כי זו דרך טובה ונשמע מקול רבים מהם ניצוץ של רצון ללכת גם בדרך הטובה.

שוב תודה לרב וכן לרב שמואל אליהו שעזרו לי מאוד בתהליך, ובתקוה שבעזרת ה' נגיע במהרה בימינו לגאולה שלמה ולכהנים בעבודתם ולויים בדוכנם וישראל במעמדם אמן.

תשובה

ב"ה

שלומות!

שמחתני,
תודה,
ובהצלחה,

להמשך עבודת ה' בכל לב מתוך שמחה גדולה.

שי