ערוץ תכלת

חדשות כיפה הרב שמואל אליהו 22/08/03 06:49 כד באב התשסג

שאלה

כבוד הרב, מה בנוגע לטלויזיה בבית כשיש גישה לערוץ תכלת -ערוץ יהודי דתי (עד כמה שידוע לי)

? בתודה!

תשובה

בס"ד

העובדה שיש לדתיים אומץ ליצר תרבות זה אחד הסימנים המובהקים של ה,,,גאולה. אל תחשוב שאני מגזים במילים כיון שעד היום היינו ["צרכנים" של תרבות חילונית] קלוקלת, והיום אנחנו ["יצרנים של תרבות חיובית] וזה ממש מהפך. הדתיים מעיזים ליצר תרבות לחילונים - זה דבר שלא היה בדור האחרון וזה ממש מחמם את הלב.

לא לא - זה לא אומר שהמשיח כבר הגיע. וזה לא אומר שכל התכנים שמשודרים בערוץ תכלת מקובלים עלי וכד' אבל זה אומר שהציבור הדתי מבין שהוא צריך ליצר תרבות לחילונים ולא לתת להם לקבוע מה צריך לחשוב ומה מותר לראות.

[עם כל זה] אם אין לך טלויזיה בבית - אל תכניס אותה!! כלל!!

ואני רוצה לשלוח אותך לקרוא מאמר על כך:
https://www.kipa.co.il/magazine/show.asp?id=3154

בהצלחה