עבודה בקייטנה מעורבת ובריכה- דחוף

חדשות כיפה הרב שי פירון 17/07/02 10:38 ח באב התשסב

שאלה

שלום לכבוד הרב.

רציתי לדעת האם מותר לי לעבוד כמדריכה בקייטנה מעורבת, כאשר גיל הילדים בה הוא בערך כיתה ג'.

והאם מותר לי להכנס איתם לבריכה במסגרת עבודתי כמדריכתם. (הכניסה לבריכה איננה חובה כך שעבודתי שם איננה תלויה בכניסה למים).

תודה מראש

תשובה

ב"ה

שלומות.

א. מותר לך לעבוד בקייטנה. השתדלי להוסיף קדושה וטהרה וחלנך עד כמה שניתן ליראת שמיים גם כאשר נמצאים בחופש הגדול.

ב. אם אין צורך בטחוני, אל לך להכנס למים. ואם את לבושה , יש מקום להקל אף שראוי שלא ולו מן הסיבה החינוכית.

בברכה,

שי