סליחה ותודה

חדשות כיפה הרב שמואל אליהו 16/06/02 09:41 ו בתמוז התשסב

שאלה

בס"ד

לרב שמואל אליהו שלום רב!

נשאלה פה שאלה לגבי שאלה שאתה מסמן אותה כדחופה, למרות שהיא לא - כדי לקבל תשובה מהירה יותר, האם זה מותר ע"פ דין תורה וכו'.. הייתה לי פעם התלבטות כזאת ואני חושב שטעיתי בזה ובטעות השתמשתי באפשרות הזאת למרות שאני לא כל כך בטוח שזה היה מקרה צודק.

אז בכל מקרה בשמי ובאותה הזדמנות בשם כל מי שיכול להיות שטעה בזה אני מבקש מחילה וסליחה.

תודה ויישר כח,

אני יכול להגיד באופן אישי שהשו"ת המפורסם באתר תרם לי להסתכלות אחרת לכל עניין המצוות וההלכות.

תשובה

מחול לך
שרוי לך
וכו'