ניתקתי קשר - אולי טעיתי

חדשות כיפה הרב שמואל אליהו 01/07/02 15:45 כא בתמוז התשסב

שאלה

לכבוד הרב שמואל אליהו שלום...

קראתי באתר מכתב של בחור - מדריך בבנ"ע שכתב שחלם חלום. הוא חלם שהוא מת ושפטים אותו בשמים על כך שדיבר עם בנות יותר מדי וכמעט שלא החזירו אותו לחיים.

את האמת לא קראתי את זה באתר אלא חברה שלי שהוציאה את זה מהאתר נתנה לי לקרא מסיבות השמורות עמי...

זה היה ביום שישי בערב, המכתב מאוד השפיע עלי.

עד כדי כך שפשוט קמתי מהסעודה הלכתי לחדר והתחלתי לבכות.

בכיתי כי אני אוהבת את הקב"ה...

זה היה בכי של שמחה, שמחתי שהקב"ה כל הזמן מחזיר אותי למסלול ועוזר לי...

אלו היו ממש רגעים של התיחדות עם הקב"ה!!!

בעקבות כל זה החלטתי לנתק את הקשר הנוכחי והרציני היחיד שהיה לי...

השאלה שלי היא כזאת:

ניתקתי את הקשר ומאוד קשה לשנינו,

הוא טוען שהוא אוהב אותי... אני - לא יודעת...

השאלה שלי היא האם באמת היה נחוץ לסיים את הקשר או שאפשר היה להמשיך אותו, אולי לדבר בתדירות פחות גבוהה... אני מצטערת שאני שואלת אחרי מעשה אבל...

בכל זאת נעשה ונשמע...

בברכה - אובי.

תשובה

בס"ד

חיזקי ואמצי.
את בדרך הנכונה.
בודאי שזה קשה, אבל זו הדרך.

אין דרך ביניים. אי אפשר לשמור על קשר שצריך לנתק אותו.

בעזרת ה' - אם הבחור שהיה חבר שלך מתאים לך. אם הוא באמת אוהב אותך. הוא יכבד את החלטתך ויחכה ליום המתאים.

אם הוא אוהב את עצמו כשהוא לצידך. הוא לא יחכה יותר מידי.

חיזקי ואמצי
גיבורת החיל