ניר בן ארצי 4

חדשות כיפה הרב שמואל אליהו 12/05/02 03:39 א בסיון התשסב

שאלה

באחת התשובות, שכבוד הרב התייחס לנושא של "ניר בן ארצי". כבוד הרב אמר כבדרך אגב כי "יש לו כוחות מיוחדיםוכו' והגיע הזמן שכוחות כאלו יחזרו לעם ישראל וכו'.

בתשובה אחרת כבוד הרב אמר שמר"ן הרשל"צ הרב מרדכי אליהו שליט"א בדק את כוחותיו "ומי שרוצה יכול ללכת" אם כן,

שאלתי היא: מהן הכוחות הללו, שהגיע הזמן שיחזרו?

האם אין הכוונה לנבואה?

ואם כן הרי צריך להודיע שהנה הנבואה חזרה לעם ישראל, ולהוכיח לאותם אלו החולקים (בניהם רבנים גדולים) שיש נביא בישראל?

תשובה

בס"ד

יש הרבה מדרגות בניים בין נבואה לבין רוח הקודש וגילוי אליהו וגילוי נשמות הצדיקים וכד' ולצערי אינני מבין יותר מידי בכגון אלו.

ברור שהם כוחות חיובים. וברור שהם צריכים לחזור בהמון. וברוך ה' שזה קורה בדורינו.

מכאן ועד לתת עצות לרבנים שגדולים ממני אלף מונים הדרך היא ארוכה ורבה.

שלום