ניהול פורום יהדות ליד פורום פרונוגרפי

חדשות כיפה הרב שמואל אליהו 25/07/02 19:58 טז באב התשסב

שאלה

לכבוד הרב אליהו שלום רב

אני מנהל פורום יהדות באחד מהפורומים ברשת, בזמן האחרון פתחו פורום נוסף באותו מכלול פורומים (בנוסף לפורומים כגון מחשבים,תרבות, יהדות וכו') המיועד ל"מבוגרים מעל גיל 20"..

באותו חלק החלו להתפרסם תמונות פורנוגרפיות שתורצו בתירוצים כגון "זו אומנות", "זה לגיטימי", "צריך להכנס לחלק הזה כדי לראות את התמונות הללו" ועוד תירוצים רבים ו"טובים".

ניסינו למחות נגד אותם פורומים אך המחאה לא עזרה והדבר המקסימלי שהושג היתה "פשרה" שקבעה כי יאלצו ללחוץ על הקישור כדי לראות את אותן תמונות (מה שמרחיק את התמונות בלחיצת כפתור אחת ותו לא).

שאלתי היא מה לעשות בקשר לזה - האם לפרוש מן הפורום או לא.

השאלה באה בעקבות העובדה שאם אפרוש מאותו פורום ברור לי שפורום היהדות שבו יסגר לחלוטין.

תשובה

בס"ד

אל תפרוש!!

אם אתה לא עומד בפיתוי - תפרוש. אינך חייב להרוס את עולמך הרוחני למען אחרים. צריך לעזור לאחרים להגיע ליהדטות רק באופן שאינך נהרס באופן אישי.

אבל אם אתה עצמך לא גולש לשם. אל תעזוב.
אתה יכול להזהיר את הגולשים הבאים למחוז שלך שלא לגלוש למחוזות האסורים. (והזהר שלא לעשות להם פרסומות) גם הסבר להם למה זה הרסני.

חזק ואמץ

בהצלחה