נגיעה בחניכים

חדשות כיפה הרב שמואל אליהו 25/02/02 15:23 יג באדר התשסב

שאלה

לעיתים אני נמצאת בסניף עם החניכים (בנים ובנות) לבד, בלי המדריך שאיתי ואחד הבנים מפריע/משתולל בצורה שאני חייבת להתערב ודיבורים/צעקות לא עוזרות= האם מותר לי לגעת בחניך אם הוא ממש ממש מפריע? החניך כבר עבר גיל בר-מצווה והוא בכתה ח' (אני בכתה יא')

מותר???

תשובה

בס"ד

ממש ממש אסור.

מה תעשי?

צאו כולכם מהחדר שבו הפרעה והעבירי פעולה בחוץ. אם תהרס הפעולה בגלל חוסר תנאים - תסבירי לחניכים שאת לא יכולה לגוע בו ולכן הלכה הפעולה

המסר החינוכי שתעבירי בפעולה הזאת יהיה יותר גדול מכל המסרים שתעבירי בחודש שלם.

בהצלחה