נגיעה אצלנו בסניף

חדשות כיפה הרב שמואל אליהו 06/05/02 09:22 כד באייר התשסב

שאלה

אני בתנועת הנוער בני עקיבא ואצלנו נוגעים הרבה מהי דעתך בתודה

תשובה

בס"ד

זה חמור מאוד.
אני ממש בצער גדול לשמוע את מה שאתה כותב.
אני לא תמים לחשוב שזה קורה רק אצלכם, אבל בהרבה סניפים אחרים שאני מכיר, וכמעט בכולם זה לא קורה. ואם קורה - קורה מעט מאוד. לא שמעתי על "ואצלנו נוגעים הרבה"

איך הגעתם למצב הזה?

זה ממש ממש חמור!

ראה כאן באתר הרבה תשובות על נושא זה. כל הרבנים רואים את הנושא הזה בחומרה. אני לא מבין איך הגעתם למצב הזה.

בכל מקרה. ראה לדבר עם הקומונרית על העניין הזה. הראה לה את השאלה והתשובה הזו. שתראה כאן באתר הרבה התיחסויות לנושא זה.
אם לא יהיה בזה שיפור. - לדעתי אתה צריך לעזוב את הסניף.
את הצעד החריף הזה תעשה רק אחרי שתתיעץ עם מישהו שמכיר אותך היטב, רב בשכוונה או בישיבה או שאתה מכיר אותו והוא מכיר אותך.

והוא רחום יכפר עוון.