מת לראות את החברה שלי

חדשות כיפה הרב שמואל אליהו 16/10/03 12:26 כ בתשרי התשסד

שאלה

שלום,

אני נער בן 17 ולצערי כבר הכרתי את מי שאני רוצה להתחתן איתה.

ולמה אני אומר לצערי כי אני יודע שקשר בגיל הזה זה לא טוב ולכן החלטנו להתנתק ושמור על קשר בינינו רק דרך מכתבים.

נכון לכרגע זה כך אבל אני מרגיש שאני נשבר ולא יכול יותר ואני פשוט מת לראות אותה ולדבר איתה כמו כן אני יודע שגם לה זה מאוד קשה וגם היא רוצה לדבר איתי לכן שאלתי: האם מותר להתיר לנו קשר (ילדים בכיתה י"ב) או שמא להתיר לנו להפגש רק כל כמה זמן?

תשובה

בס"ד

גיל 17 וכיתה י"ב – זה לא גיל של ילדים.
אתם לא ילדים מכל בחינה ואופן שהוא.

בגיל הזה אתם יכולים בגיל כזה להקים כבר בית וללדת ילדים
בגיל הזה אתם יכולים לעבוד לפרנסתכם ולעשות כל דבר חשוב.
בגיל קרוב לזה אנשים מתגייסים לצבא ומקבלים חיי אדם לידים.

הגיל הזה הוא גיל מאוד חשוב ולכן ההגדרה ["ילדים בכיתה י"ב"] היא לא ההגדרה הנכונה, ומזה נגזרת התשובה.

אם אתם ילדים – אתם יכולים לשחק בלגו או בחול, אבל אם אתם מבוגרים אתם יודעים שכל מה שאתם עושים כעת הוא לא משחק - הוא חיים!!.

כל מגע וכל מחשבה - פועלים פעולה גדולה.

במקרה שלכם כל מגע, או מחשבה הדדית היא פעולה מסוכנת ורעה.

כל בזבוז זמן - הוא בזבוז של זמן חיים.

כל קלות ראש היא קלות ראש של אנשים שיש להם צלם אלוקים.

כל החיים שלכם מונחים לפניכם על כפות המאזנים ואתם צריכים להיזהר מאוד שלא לסכן אותם שלא לצורך.

חביבי – דע לך כי כל פעם שתפגשו זה יביא לך יותר רצון "לראות אותה ולדבר איתה". עוד ועוד וזה לא יגמר בזה.

[אם תכנע ]להרגשה הזו - תרצה לחבק אותה. כך זה צריך להיות וכך זה יהיה..

[אם תכנע ]לחיבוק תרצה להיות איתה עוד ועוד כי עוררת את רגש חיים שהוא רגש חזק, רגש טוב בזמנו ובמקומו, רגש שמטרתו להביא חיים לעולם.

[אם תכנעו לו] – אתם תנצלו את הכוח הזה לדרך ההפוכה לזיווג בדרך של טומאה ולא בדרך של קדושה.

[אם תכנעו ]לזה אתם עלולים להגיע למצב שתשאל האם מותר חלילה לעשות הפלה לילד שנולד לפני הנישואין.

חביבי!!
אני רב כבר כמה שנים ולצערי נתקלתי [בעשרות בנות ]שבאו לשאול :
[האם להפיל?]

הן היו המומות. הן נזהרו בכל מיני זהירות. הן לא ידעו איך זה קרה להן. זה לא בכוונה. רוצות להחזיר את הגלגל אחורה. מה יגידו להורים. מה יעשו בבית הספר. איך יראו עם החברים. איך יתנהלו החיים שלהם מהיום והלאה?

אתה יודע איזה שאלה קשה זו- [האם להפיל?] - זו שאלה שיש לה רק תשובה אחת. לא!!

ראה מה קרה:
כוח החיים הביא אותם לידי בעיה כיון שהוא לא נוצל נכון.

באופן של חברות זה מביא ברוב המקרים – [מוות!!]

ברוב המקרים רוצחים את העובר הזה – עובר שהיה יכול להיות ילד חי שמח ונושם ובגלל אנשים שחשבו שהם ילדים ויכולים לשחק – כוח החיים הזה הביא את המוות!!

אתם לא ילדים !!
כוח החיים אינו משחק !!
הזמן אינו הפקר!!

אתה והיא צריכים לדעת כי אין לכם אפשרות
לא להפגש
לא לדבר ברחוב
לא לדבר בטלפון
לא לכתוב מכתבים
לא שום קשר שהוא.
אפילו לא לחשוב אחד על השני.

ככל שתמעיטו להפגש – כך תוכלו יותר ויותר להתגבר על עצמכם ולהפרד גם במחשבה.
עד,,,,
עד היום שהנישואין יהיו על הפרק. אז תבוא האהבה בכל עוצמתה. אז יבואו הרגשות. אז יבואו החיים.

אני אחד מאלה שסובר שצריכים להתחתן מוקדם. בעצמי התחתנתי בסביבות גיל עשרים וכך עשו גם שלושת הבנים שלי.

הם הבינו שהם לא ילדים בגיל עשרים. הם הבינו את זה לחיוב ולהצלחה.

גם לך אני מאחל כמו שאיחלתי לילדי: [הצלחה בלי גבול!!]

נצל את המתנות שקבלת מאלוקים לטובה.
נצל את האהבה שיש לך לאותה בחורה.
תשתמש בה בזמן הנכון.
תשתמש בה בדרך הנכונה.
תשתמש בה בצורה הנכונה. וכך תביא לעולם חיים ושמחה וברכה.

בהצלחה