מכונות גילוח

חדשות כיפה הרב שי פירון 26/06/02 15:01 טז בתמוז התשסב

שאלה

בלינק המצורף https://www.kipa.co.il/ask/show.asp?id=8846, הרב אומר כי הלכה למעשה מותר להתגלח במכונות גילוח פיליפס. רציתי ליידע את הרב כי מכון צומת אסר לחלוטין שימוש במכונות גילוח מדגם 6000 ומעלה. כלומר, כל דגם שמתחיל ב-6 אסור לשימוש!

אם הרב יתן לי כתובת אימייל אוכל לשלוח לו טופס של מכון צומת עם דגמי המכונות אותן בדק ואישר/פסל.

תשובה

ב"V

אכן אתה צודק אבל לאחר מס' שבועות ראיתי בשבת בשבתו ידיעה שבשל הספקות בענין אין הם אוסרים ואין הם מתירים וחזר הענין לקדמותו.
אם יש לך עדכון אחר - אנא הודיעני.

בברכה,

שי