מיהם תלמידי הרב צבי יהודה?

חדשות כיפה הרב שמואל אליהו 25/08/03 17:39 כז באב התשסג

שאלה

שלום לכבוד הרב.

אני מעוניין לדעת אילו רבנים היום הם לדעת הרב ממשיכי דרכו המובהקים והנאמנים של הרב צבי יהודה זצ"ל?

בתודה מראש,

תשובה

בס"ד
שלום וברכה.

יש הרבה תלמידים של הרב צבי יהודה, שמכהנים כראשי ישובים, ישיבות ועוד, אבל איני מוסמך לתת חותמת לכל אחד האם הוא מ"ממשיכי דרכו הנאמנים" או לא, בודאי כל אחד מהם ממשיך את דרכו של הרב במשהו אחד וממשיך דרכו של מישהו אחר במשהו שני.

הקב"ה לא חיפש כפיל של הרב צבי יהודה זצ"ל רק המשך ופיתוח של דרכו וכאלה יש אלפים רבים ב"ה.

כל טוב.