מחשב בחול המועד

חדשות כיפה הרב אייל קרים 22/08/02 16:21 יד באלול התשסב

שאלה

תודה לרב על תשובתו https://www.kipa.co.il/ask/show.asp?id=11944

אבל לא הבנתי את התשובה לשאלתי הראשונה בדבר כתיבה במחשב (הקלדה ע"ג מקלדת) בחול המועד.

עפ"י הדיון ההלכתי בקשרי מלחמה ח"ג ס' מא נראה שזהו כתב שאינו מתקיים ולכן האם ניתן לומר כי זו כתיבה המותרת בחוה"מ ? או לכל הפחות איסור קל יותר מכתיבה בעט ע"ג דף (ואולי אין על הקלדה כזו שם כתיבה?)

בברכה,דני

תשובה

דני שלום
כתיבה ע"ג מחשב קלה מכתיבה ע"ג מחשב בשבת, אך צריך לדעת לצורך מה כותב בחוה"מ.
אייל