מחנה בנ''ע

חדשות כיפה הרב שי פירון 12/07/02 06:15 ג באב התשסב

שאלה

לרב שי פירון שלום

כבוגר התנועה וכנער בדימוס נהניתי

לקרוא את חלופת ה-אימיילים בנושא המחנה

שאלתי אליך היא האם גם לך יש גבולות אדומים ביחס למחנה שבחצייתם תודה לגישתו של הרב שמואל אליהו כפי שמבואטת באתר?

תשובה

ב"ה

שלומות

לשטתי, הבחינה צריכה להיות מתוך התבוננות על כלל הפעילות התנועתית. הקו האדום הוא מצב שבו המנהיגות התנועתית מצהירה שהיא מקדשת את המצב ולא מבהירה שמטרתה היא לקדם את התנועה ולקרב את כולם לאבינו שבשמיים.
כל עוד, נעשים מאמצים טהורים וכנים על ידי מדריכים, רכזים ואנשי ההנהלה הארצית
כל עוד ניתן להבחין בהתקדמות
אני מעדיף לעסוק בחצי הכוס המלאה ולהפסיק להתעסק בהוצאת שם רע על התנועה היחודית.
מעניין שלא שואלים שאלות המדגישות את תרומתה היחודית של בני עקיבא לאלפי אנשים.
יש בעיות קשות. נתקן אותם.
יש משבר - נתמודד איתו.
לא נשליך את הכל ונבטל את הדברים הנפלאים שמתרחשים לנגד עיננו.
אנו רחוקים מהקו האדןם.

בברכה,

שי