מחיית זרע עמלק בימינו

חדשות כיפה הרב שמואל אליהו 11/02/02 07:48 כט בשבט התשסב

שאלה

באחד מהשיעורים הקודמים של הרב מרדכי אליהו הוא אמר דין מחיית זרע עמלק הוא הדין גם באוייבנו האחרים הבאים להשמידנו (בלשוני) מה הוא הדין הלכה למעשה באויבינו הפלסטינים האם צריך להרוג נשים וטף?

(כמו בעמלק)

תשובה

בס"ד

חס ושלום להרוג אזרחים.

כונתו היתה שצריך לדעת שהם שונאינו ומי ששונא לנו במהות הוא שייך לדרכו של עמלק אע"פ שאולי אינו מזרעו.
הפלסטינים האכזרים רוצים להרוג אותנו וצריך להלחם בהם ולא בכפפות של משי כיון שאנו משלמים על הרחמנות הטיפשית הזו מחיר יקר כמו ששילמנו בימי מרדכי ואסתר מחיר יקר על הרחמנות של שאול המלך.
לא מרחמים על אכזרים.
אבל למעשה דבריו מכוונים לממשלה שהיא תלחם בהם בצורה הראויה ולא לאנשים פרטים כי כך זו המצווה של מלחמת עמלק.