מה עושים עם הסרטים הכתומים?

חדשות כיפה הרב שמואל אליהו 31/08/05 23:47 כו באב התשסה

שאלה

בשורות טובות בע"ה!

השאלה שאני מתכוון לשאול הינה שאלה שמדברת אל הרבה מאוד חבר'ה...

רציתי לבקש את דעתו של הרב בנוגע לציוד של הגוש, כגון סרטים כתומים, פליירים, צמידים וכדו' הנמצאים אצלנו... מה לעשות איתם? אני מרגיש שאם אני אזרוק אותם אני אבגוד בגוש, לא יכול להיפטר מהם מבחינה מצפונית...לא מסוגל... מה לעשות?!

תודה רב"ה רב"ה מראש ובצפיה לגאולה!

תשובה

בס"ד

אלה שסביבי לא מורדים את הצמידים הכתומים!
אני לא מוריד את הכתום מהאוטו שלי.

להפך. אני מחפש להחליף את הסרט הכתום הישן בסרט חדש.
שיהיה ברור:
לא נעלמנו!
לא עברנו לסדר היום!
לא שכחנו!
לא נשכח ולא נסלח!

אנחנו צריכים להגדיר לעצמינו.
ה' הוא המלך!
ואיך הוא מולך?

מהעננים?
לא ולא!

ימלוך ה' לעולם אליהך ציון לדור ודור הללויה!

אלוקים מולך על העולם דרך ציון וירושלים!
אלוקים מולך דרך מלכות בית דוד
"וַיֵּשֶׁב שְׁלֹמֹה עַל כִּסֵּא ה' לְמֶלֶךְ תַּחַת דָּוִיד אָבִיו וַיַּצְלַח וַיִּשְׁמְעוּ אֵלָיו כָּל יִשְׂרָאֵל" (דברי הימים א פרק כט כג).

אנחנו רוצים מלכות של תורה. של אמונה. של תפילה. של ענווה. של צדק. של אמת. של יושר. נקייה מחשבונות פוליטים. מלכות של אמת.

את כל זה אומר הסרט הכתום. למה להוריד אותו?