לינה עם אחים

חדשות כיפה הרב שי פירון 28/01/02 06:07 טו בשבט התשסב

שאלה

שלום כבוד הרב,

האם יש בעיה הלכתית עבורי, נערה בת 17, לישון בחדר אחד (במיטות נפרדות) עם אחיי הקטנים (אחד בן 15 ושני בן 12) באופן שאינו קבוע, אם אני מתלבשת כשאינם נוכחים וישנה בבגדים צנועים למעט מכנסיים?

בתודה מראש!

תשובה

ב"ה

חנה,

בעיה הלכתית ממשית - אין אבל אין כאן דרכי צניעות, זה לא נכון ולא ראוי ועובדה שאת חשה בחוסר הנוחות הנגרמת לך אחרת לא היית שואלת.
לכן, אם יש אפשרות אחרת ראוי שלא תשנו יחד בחדר אבל אם אין ברירה הרי שאין איסור ברור בדבר.

בברכה

שי