להעתיק מאמר מתוך האתר

חדשות כיפה הרב שמואל אליהו 16/07/02 11:50 ז באב התשסב

שאלה

לק"י

לכבוד צוות ההוראה של הרב מורדכי אליהו.

שלום רב!

אני מדריך בסניף בנ"ע רמת חן את השבט הבוגר שבט עמיצור (כתה ט") יש לי כ70 חניכים ואנחנו בסך הכל בסניף כ400 חניכים...

אנו מוציאים שבט עמיצור עיתון סניפי כאשר הראשון יצא בעוד כשבועיים ברצוני למרות שאני יודע שאולי בקשתי מוגזמת היא לקבל מאמר של הרב מורדכי אליהו לאלון הפתיחה..

בני נוער רביים וכן מבוגריים יקראו עיתון זה משום שהוא עומד להיות מופץ בבתי כנסת ברמת גן ובגבעתיים אשמח אם הרב יתן את ברכתו וכן ירשום מאמר...

בציפייה לגאולה שלמה במראה בימינו אמן...

תשובה

בס"ד

אתה יכול לפרסם תשובות המתפרסמות כאן מאלה שמפורסמות באתר כיפה.

כיצד?

חפש שאלה או שתים שמעניינת אותך. קח מכאן "שאלה" שהתשובה עליה מורחבת. – אם תרצה – ערוך אותה.

שלח אותה כמות שנשלחה וגם כשהיא ערוכה לרב העונה ובקש את רשותו לפרסמה.
בהצלחה