להמשיך חברות או להפסיק?! 2

חדשות כיפה הרב שמואל אליהו 13/04/02 16:00 א באייר התשסב

שאלה

שלום כבוד הרב.

קראתי את התשובה שלך לגבי "האם להמשיך בחברות או להפסיק?"

חבר שלי ניצב בעבר במצב דומה ואכן הלך לפי עצת הרב, סופו היה ששמע חודשים אח"כ על אירוסיי חברתו במי"ל עם אדם אחר...

לא נעים.. ומאד מאד כואב.

האם זה היה שווה?!

וגם אם תאמר שלא התאימו זה לזו, יכול להיות שהיא לא התאפקה ושגתה ועשתה טעות.

תשובה

בס"ד

הייתי רוצה לענות לך מהשרוול שכך או כך החבר שלך הרויח. אם היא כל כך מהר התארסה עם מישהו אחר או שהיא לא אהבה אותו, או שהיא כל כך כל כך לא רצינית!!

אבל אין המקרה דומה לראיה.
בשאלה "האם להמשיך בחברות או להפסיק?" - מדובר בחברה שלא היתה כלל בגיל נישואים.
אתה מדבר על גיל נישואים. אני מאוד ממליץ בגילאים כאלה לא לחכות ולא להעמיד את עצמנו בנסיונות מיותרים. אם חברך היה שואל אותו לא הייתי אומר לו להפרד!! אלא פשוט להתחתן.